Diabulimia i medierne ❤️

af

 

Jeg blev kontaktet af Diabetesforeningen, for at høre, om de måtte give mine oplysninger videre til Berlingske Stiftstidende, da de ville lave en artikel omkring Diabulimia.

Jeg blev kort tid efter interviewet – en fotograf kom ud – og vupti, så var “historien” ude… Kort tid efter blev jeg kontaktet af TV2 (Go’Morgen DK), om jeg ville komme til KBH og være med i Go’Morgen DK… Det hele gik meget stærkt, men jeg tænkte, at det var nu min – og vores – chance for, at få sat fokus på et vigtigt budskab. Så min mand og jeg tog afsted til Kbh, overnattede på et hotel, stod op kl 5, og så afsted til studiet i Tivoli for at deltage i interviewet. Det var spændende, og de var allesammen rigtig søde… Men hold op, hvor var jeg nervøs…

Screenshot fra Go’morgen Danmark

Jeg har endnu ikke selv set interviewet, men håber det gik godt, og at jeg fik mit budskab rigtig igennem… For håber bare på, at kunne få skabt noget fokus på dette meget svære emne – så vi sammen, forhåbentlig kan hjælpe andre i tide ❤

Prøver at dele artiklen fra Berlingske herinde, så I også har mulighed for at læse med.

Hav en dejlig dag alle sammen – og pas på jer selv derude ❤

Skriv et svar