Line… med og uden filter

af

I dag modtog jeg en pakke fra Diabetesforeningen, hvor der bl.a. var en dejlig hilsen og en fin kop med 

Bloggen har nemlig i denne måned 1 års fødselsdag !!!!

Jeg tænkte at det var en kærkommen anledning til at, jeg skrev lidt igen.
Før jeg starter, vil jeg lige sige, at jeg faktisk er mega stolt af mig selv og de andre der skriver herinde.
Vi er ærlige, sårbare og vi deler gerne det hele med jer.

Jeg har været i en periode siden starten af året, hvor det eneste jeg altid husker at tage, er min lantus ( langtidsvirkende insulin )
ALT andet glipper så ofte, at jeg ikke med god samvittighed kan sige, at jeg husker det, og at det derfor egentligt har en effekt på min krop.

Hvis jeg ikke gik så meget,  ( gåture ) tror jeg, at jeg kunne mærke den manglende medicin på min krop og især min energi.
Jeg tror at jeg ville være træt det meste af dagen og at jeg ville mærke alle mulige andre reaktioner på et BS der lå for højt.
Når jeg måler mit BS engang imellem, ligger det lidt højt, men slet ikke noget alarmerende.
Jeg er fysisk stærk og taber mig i et roligt tempo.

Tænk hvis jeg huskede at tage alt min medicin ?
Ville min hverdag være anderledes ?
Ville jeg have endnu mere energi ?

Jeg HAR sluttet fred med at det bare er sådan at det er lige nu, og at jeg ikke vil lukke dårlig samvittighed ind i mit liv, da den ikke kan bruges til noget konstruktivt.

Jeg tænker derfor at jeg lever et lidt filtreret liv, da jeg ikke fortæller så meget om at jeg faktisk kæmper, da jeg hellere vil dele ud af de gode dage, og alt det der lykkedes for mig.
 Gåture
 Sund mad
 Gode relationer
 Lysere fremtid

I den ufiltrerede virkelighed lever jeg et liv, hvor jeg er lykkeligere end nogensinde, men skal ”tage mig sammen” for at være bedre tilstede i et liv, hvor jeg VED at jeg bygger på en sund fremtid for mig og dem der holder af mig.

Jeg skriver en del på facebook og Instagram og et af mine nye mål er, at være bedre til, at vise min verden ” uden filter”, da jeg på den måde måske kan vise, at ingen af os er superheltinder men alle har mulighed for at tage kontrol over deres eget liv… i deres eget tempo.

Skriv et svar