“Et enkelt lægebesøg væltede min verden”

af

Det hele startede i oktober 2016. Jeg skulle til læge og aflægge en urinprøve, men kom hjem med type 2-diabetes.

Når jeg ser tilbage på dagene, inden jeg fik konstateret diabetes, havde jeg alle symptomer; utrolig tørst, træthed, tissetrængende osv. Jeg fik tiden ved lægen og fik konstateret diabetes. Jeg troede, at jeg skulle dø, og at mit liv var ovre.

Jeg manglede svar på alle min mange spørgsmål. Så jeg googlede alle scenarier, bare for at finde svar. Jeg fik svar på nogle af spørgsmålene, men ikke alle. Jeg så mange skrækscenarier, som hjertekarsygdomme, amputering af kropsdele og mange, mange flere.

Det var først mange måneder efter, jeg begyndte at tage min sygdom seriøst. I starten var der kun snak om medicin, og operationer osv. Hvilket resulterede i, at jeg opgav alt om kost og vægttab. Jeg fandt mig selv i et hul af ensomhed, og jeg spurgte mig selv: hvordan skal jeg nu overleve, hvis jeg ikke engang har overskud til at spise og tage min medicin?

Jeg er et sted i mit liv nu, hvor jeg aldrig har haft det bedre. Jeg har de bedste menensker omkring mig, og jeg værdsætter mig selv. Ikke mindst husker jeg, at se de gode ting som kommer min vej.

Livet er en gave, selv på en dårlig dag <3

___________________

Hvis du kunne tænke dig, at se mere ind i mit liv, kan du følge mig på instagram: vejen_mod_kiloene

Skriv et svar